Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Yoga & Training gevestigd aan de Hoofdweg 210, 9421 VD in Bovensmilde. KvK-inschrijfnummer: 04035972 met 107282835. Voor vragen of contact kun je mailen met info@yogaentraining.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Yoga & Training samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@yogaentraining.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Contact

Yoga & Training
Hoofdweg 210
9421 VD Bovensmilde

0592-413125
Agenda

Agenda

Geplaatst op: 2019-06-18

Happy Yoga Day:  10 januari met 3 extra lange lessen, een heerlijke maaltijd, gezonde tussendoortjes, thee en koffie en na de laatste les gebruik van de sauna.  Omdat het de 1e happyday is ontvangen alle...

Lees meer Meer nieuws
Yin Yoga special zondag 1 december 11:00-13:00 voor  €15/ ACTIE  8 x voor  €100

Yin Yoga special zondag 1 december 11:00-13:00 voor €15/ ACTIE 8 x voor €100

Geplaatst op: 2019-08-28

Extra lange Yin Yoga les. Ervaar ook eens hoe het is om 2 uur lang af te stemmen op voelen, ontspannen en rekken van bindweefsel. Iedereen is welkom en ervaring is niet nodig. Na afloop is er thee en koffie met wa...

Lees meer Meer nieuws
  • Door Yinyoga is mijn getrainde lijf meer in balans en is heb ik minder pijnklachten.

  • Na jaren met rugklachten is dankzij 2x per week yinyoga de pijn en stijfheid in mijn rug aanzienlijk verminderd.

  • Door de fijne afwisselende pilateslessen ben ik sterker, waardoor ik mijn werk beter kan volhouden.

  • De zaal is ruim en schoon en ik geniet regelmatig van de sauna voor of na de training.

  • De workshops zijn heerlijk...even helemaal eruit. De lekkere hapjes en drankjes maken het feestje compleet!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.