Meest gestelde vragen

Veel gestelde vragen over jouw eerste keer yoga

 •   Kan ik alle lessen boeken met mijn abonnement of strippenkaart?

  Bijna alle lessen, behalve de lessen die als cursus van aantal weken worden aangeboden, bv Yin Medicine of mindfulness.

 •   Hoe reserveer ik mijn lessen?

  Je hoeft bij ons niet apart te reserveren. Bij aanmelden kun je aangeven welke les je wil volgen. Je hebt in die les een vaste plaats. Wil je flexibel deelnemen dan kan dat bij alle lessen. Er is bijna altijd wel een plaatsje vrij.

 •   Ik wil beginnen met yoga. Welke les is geschikt?

  Dat hangt van je doelstelling af, maar in principe kun je bij elke les instromen. Wil je graag advies, kom dan gerust langs of bel voor meer informatie.

 •   Wat moet ik meenemen naar mijn eerste les?

  Een handdoek en eventueel flesje water. Voor yinyoga en eindontspanning zijn een warme trui en sokken wel fijn.

  Wij hebben matten, kussens, dekens en andere materialen in huis. Je hoeft dus geen eigen spullen mee te nemen, maar dat mag wel als je dat graag wilt.

 •  Wanneer kan ik starten met de eerste les?

  Je kan bij ons op elk moment instromen. Bij ons is één proefles gratis. Je kan online proefles aanvragen of even bellen.

  Is één proefles niet genoeg, dan kan je een proefmaand doen om kennis te maken met al onze lessen tegen gereduceerd tarief.

 •   Moet ik een eigen mat  en kussen meenemen?

  Wij beschikken over alle benodigde materialen, maar we vragen ivm de hygiëne een handdoek mee te nemen. Als je liever je eigen mat of kussens mee wilt nemen is dat natuurlijk prima.

 

Veel gestelde vragen abonnementen enz.

 •   Wat is de contractduur van jullie abonnementen?

  Al onze abonnementen hebben een contractduur van 1 maand. Dit abonnement wordt automatisch elke maand verlengd, totdat jij opzegt. Daarbij is de opzegtermijn 1 maand. Ga je voor langere tijd op reis? dan kunnen wij voor jou heb abonnement tijdelijk op pauze zetten. Bij langdurige ziekte werkt dit het zelfde. Mail hierover naar info@yogaentraining.nl.

 •   Ik ga op vakantie, kan ik mijn abonnement pauzeren?

  Voor vakanties korter dan 4 weken kun je abonnement niet pauzeren. Gemiste lessen mag je inhalen. Ga je voor langere tijd weg dan kun je een verzoek tot pauzeren aanvragen via info@yogaentraining.nl.

 •   Ik ben vergeten mijn abonnement op te zeggen, krijg ik nu mijn geld terug?

  Helaas kunnen wij niet van iedereen bijhouden wanneer ze verhuisd zijn of geen lessen meer volgen! Ben je vergeten op te zeggen? Dat vinden we dan heel jammer, maar we zullen het abonnementsgeld niet terugstorten. Vergeet niet dat wij hier wel gewoon waren om les te geven.

 •   Hoe zeg ik mijn abonnement op?

  Al onze abonnementen zijn per maand opzegbaar. Wanneer je opzegt hanteren we als opzegdatum de 1e dag van de volgende maand. Zeg je bijvoorbeeld op op 15 januari, dan telt als opzegdatum 1 februari. De laatste dag dat je yoga kunt volgen is 28 februari.

 •   Hoe betaal ik mijn abonnement?

  Betalingen gaan via automatische incasso rond de 1e van de maand. Als je nieuw instroomt betaal je

  Als je liever contant betaald kan dat ook tegen €1,00 per maand toeslag.

 •   Ik heb een blessure, mag ik mijn abonnement op pauze zetten?

  Mocht je voor langere tijd ziek zijn of een blessure hebben, dan kun je je abonnement op pauze zetten. Mail hiervoor naar info@yogaentraining.nl.

 •   Wanneer kan ik starten met een proef-maand?

  Je proefabonnement start op de dag van je 1e training en duurt tot dezelfde dag 1 maand later.

 •   De les die ik volg is gestopt, wat nu?

  We proberen een alternatief aan te bieden, maar als dat niet lukt ontvang je restant retour.

 

Contact

Yoga & Training
Hoofdweg 210
9421 VD Bovensmilde

0592-413125
Ontdek de kracht van je adem

Ontdek de kracht van je adem

Geplaatst op: 2023-06-24

Workshop over de kracht van je ademhaling o.l.v. Nathan Rajac

Lees meer Meer nieuws
Happy Yin  Zondag 25 februari

Happy Yin Zondag 25 februari

Geplaatst op: 2019-08-28

Happy Yin van 09:30-11:30 + koffie/ thee en wat lekkers € 19/ leden €16

Lees meer Meer nieuws
 • Door Yinyoga is mijn getrainde lijf meer in balans en is heb ik minder pijnklachten.

 • Na jaren met rugklachten is dankzij 2x per week yinyoga de pijn en stijfheid in mijn rug aanzienlijk verminderd.

 • Door de fijne afwisselende pilateslessen ben ik sterker, waardoor ik mijn werk beter kan volhouden.

 • De zaal is ruim en schoon en ik geniet regelmatig van de sauna voor of na de training.

 • De workshops zijn heerlijk...even helemaal eruit. De lekkere hapjes en drankjes maken het feestje compleet!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.